SYB ACADEMY LOGO.png

SHAPE MY BRAND TRAJECT

EXPERT

 

Bij het Expert traject gaan we aan de slag met de essentie van je onderneming en optimaliseren we jouw onderneming. Je beschikt reeds over een website en huisstijl en wil nu verder met het professionaliseren van je merk.

Werk je graag op je eigen tempo en met persoonlijke begeleiding? Dan kies je voor de Exclusive Expert.

Werk je graag samen met anderen en zie je de meerwaarde van een sterke en hechte groep? Dan is het traject in groep een grote meerwaarde voor jou. Je kiest in dat geval voor Premium Expert.

Doe je liever alles zelf? Op je eigen tempo en volgens je eigen systeem? Dan is het Online programma ideaal!

De mogelijkheden

EXCLUSIVE EXPERT ( 1 op 1)


Wil je graag alles leren over professioneel ondernemen op je eigen tempo en met privé-ondersteuning? Dan is een masterclass iets voor jou. Je ontvangt 6 modules via verschillende kanalen (online training, werkboek, community) en kan rekenen op mijn ondersteuning via het online platform. Je leert in deze opleiding je eigen fundamenten te bepalen en deze te integreren in je marketingstrategie. Je werkt een volledig Actieplan uit en leert je social media zakelijk inzetten. Via handige tutorials en video's leer je alles toe te passen in je eigen onderneming. Je kiest zelf wanneer je start en op welk tempo je werkt. Op basis van jouw noden werken we samen gedurende 6u in een privé-begeleiding en gaan we samen aan de slag met het verwerken van de theorie en het implementeren van de strategieën voor jouw onderneming. Daarnaast kan je nog rekenen op 2 privé video-calls van 50 minuten waar jij al je vragen kan stellen. Deelnemers van het traject kunnen altijd aanvullende privé-begeleiding aanvragen. Meer info en tarieven via info@shapemybrand.be
PREMIUM EXPERT (groep)


2 keer per jaar start er een kleine groep van gemotiveerde ondernemers voor het traject. De meerwaarde van een groepstraject is de ondersteuning van andere gelijkgestemden. Heb jij nood aan extra motivatie en ben jij sociaal ingesteld? Dan is dit groepstraject iets voor jou! We doorlopen samen de 6 modules met een combinatie van een online opleiding, 3 live dagen met leuke en praktijkgerichte oefeningen, een 6 videocalls (2u) in groep én 6u privé begeleiding! We bouwen voor jou een marketingstrategie uit én je krijgt een duidelijk beeld van je aanbod en verdienmodllen. Ik begeleid jou, samen met de groep, elke stap van dit traject! Duur: 15 weken Start: januari en september
ONLINE (eigen tempo)


Ben jij al een tijdje bezig als ondernemer? Beschik je reeds over een logo, huisstijl of webiste? Werk je graag op je eigen tempo? Dan is deze DIY-opleiding ideaal! Je ontvangt 6 modules via verschillende kanalen (online training, werkboek, community) en kan rekenen op mijn ondersteuning via het online platform. Je leert in deze opleiding je eigen fundamenten te bepalen en deze te integreren in je marketingstrategie. Je werkt een volledig Actieplan uit en leert je social media zakelijk inzetten. Via handige tutorials en video's leer je alles toe te passen in je eigen onderneming. Je kiest zelf wanneer je start en op welk tempo je werkt. Je hebt toegang tot de opleiding gedurende 1 jaar. Deelnemers van het traject kunnen altijd aanvullende privé-begeleiding aanvragen. Meer info en tarieven via info@shapemybrand.be

6 MODULES

Geschikt voor iedereen die wil ondernemen met passie en zichtbaar wil worden vanuit zijn ziel.

Elke module is een onderdeel van het grotere geheel - jouw onderneming. Met dit traject bied ik jou een ‘helicopterview’ aan van waaruit jij alle overweldigende, losse onderdelen en invloeden kan plaatsen. De kracht van het traject is de verbinding tussen deze losse onderdelen. De reden waarom niet alle modules afzonderlijk aangeboden worden is omdat ik ontzettend sterk geloof in de meerwaarde van dit totaalconcept. 

Met dit traject wil ik mij toeleggen op een garantie van transformatie voor de ondernemer.

Als deelnemer zal je ontdekken dat de kracht en meerwaarde van elk afzonderlijk puzzelstukje schuilt in het groter geheel.

01.

BRANDING

FUNDAMENTEN VAN JOUW ONDERNEMING

We starten bij het begin!

Het is het hart van je onderneming en gegroeid vanuit jouw passie

 • Maak kennis met de interne factoren die je onderneming vormgeven. Deze vormen de bouwstenen waarop onze hele onderneming verder zal evolueren.

 • Ontdek de kern van jouw passie en hoe deze zich vertaalt naar je onderneming.

 • Maak kennis met je ideale klant of Avatar!

 • Werk je mission statement duidelijk uit en bepaal je doelen.

02.

VERDIENMODELLEN EN FINANCIEEL PLAN

NEXT GEN

Met de komst van het internet zien we dat de aanpak van 'ondernemen' helemaal anders wordt. We aanvaarden als klant niet langer de vervelende 'Push'-methode maar richten ons op een menselijke 'Pull'-methode. 

Ook de manier om in contact te komen met onze ideale klant, en de manier waarop we met elkaar kunnen samenwerken is drastisch veranderd.

 • Leer andere manieren van ondernemen ontdekken, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren en de behoefte van je klant (= Impact & transformatie).

 • Werk je aanbod slim uit volgens een horizontale structuur en  leg de verbinding tussen je diensten/producten.

 • Ontdek welke verdienmodellen ideaal zijn voor jouw aanbod.

 • Implementeer jouw aanbod volgens de verschillende verdienmodellen in een uniek ontwikkeld financieel plan dat jou zal begeleiden doorheen je volledige carrière. Het wordt voor jou dé werktool van je onderneming. 

03.

MARKETING 

HEART 2 HUMAN

Marketing is de weg die we bouwen voor onze klant. We tonen wie we zijn en wat we aanbieden, zodat ons publiek kan aanvoelen en ontdekken of ons aanbod dat is waar ze naar op zoek zijn. Dit doen we door te vertrekken vanuit onze fundamenten (heart) en vervolgens de focus te leggen op onze klant (human) .

 • Ontdek de kracht en meerwaarde van een persoonlijke marketingstrategie volgens mijn eigen Heart 2 Human-methode.

 • Bepaal je eigen strategisch contentplan (= hoe gaan we te werk?).

 • Bepaal je eigen tactisch contentplan (= wat gaan we doen? = Actiegericht).

 • Werk je volledige marketingstrategie uit in een overzichtelijk en duidelijk Actieplan.

 • Ontdek hoe social media, content, freebies, webinars, nieuwsbrieven en andere tools een plek krijgen in het groter geheel.

04.

SOCIAL MEDIA

Professioneel inzetten

Social media vormt dé plaats om in contact te komen met je publiek. Het geeft je de kans te communiceren en vooral,.. te luisteren! Het is bovendien de ideale plek om anderen te inspireren!

 • Ontdek de essentie van social media. Lig niet langer wakker van steeds veranderende algoritmes. Waar oprechte relaties ontstaan en mensen begrijpen waarom je doet wat je doet is loyaliteit de kracht die jullie verbindt.

 • Leer hoe je social media kan inzetten voor je professionele activiteit.

 • Ontdek hoe social media past binnen je marketingstrategie (Heart 2 Human).

05.

SALES H2H

Automatisaties | Advertenties | Webinars & Challenge

Ben je niet vertrouwd met sales? Of vind je het een ‘vies beestje’? Dan heb je wellicht een verkeerd beeld van wat sales precies is (of kan zijn).
Sales hoeft niet manipulerend te zijn,.. Het is een logische stap binnen de strategie voor elke onderneming.
Om op een H2H manier sales te kunnen toepassen moet je echter kennis hebben van H2H marketing. Je zal merken dat alles vanzelf in elkaar overgaat en we deze reis maken samen mét onze klant en voor onze klant. We volgen hierbij de ‘ customers journey ’ en handelen vanuit ons hart.

 • Ontdek hoe je kan adverteren vanuit een Heart 2 Human ingesteldheid. 

 • Leer werken met het Facebook advertentiebeheer en gebruik niet langer 'losse flodders'.

 • Ontdek de kracht van Emailmarketing en connecteer écht met je publiek.

 • Kom te weten hoe een challenge, webinar of event past binnen een Heart 2 Human marketing en hoe jij hiermee aan de slag kan.

 • Leer hoe jij een waardevolle Community kan oprichten.

06.

BUSINESS BLUEPRINT

Actieplan op maat

In deze module brengen we alle losse onderdelen samen en maken we een duidelijk en gestructureerd Actieplan op. 

Doorloop samen met mij ALLE stappen binnen je marketing -en salesstrategie en ontdek de ware kracht van verbinding.

 

Wat zeggen deelnemers van het traject?

Wat ben ik blij dat ik Shari en het traject van Shape your brand Academy gevonden heb
in het ruime aanbod van cursussen voor beginnende ondernemers zoals ik!

Wat maakt het verschil?

De persoonlijke, authentieke aanpak van Shari die vanuit haar ervaring spreekt en als doelgroep zich echt specifiek richt op ondernemers die vanuit hun passie en hart willen starten!

Dankzij de combinatie van live opleidingen en online materiaal maakt zij het mogelijk om op eigen ritme het traject te doorlopen. Shari straalt een openheid en toegankelijkheid uit waardoor ik mij meteen welkom en op mijn gemak voelde.

Je wordt als ‘shaper’ echt wel uitgedaagd om out of the box te denken, om een lange termijn visie te durven plannen maar hiervoor krijg je wel de nodige tools aangereikt. Wat het extra waardevol maakt is dat Shari haar eigen ervaringen deelt,

she walks her talk! 

- Ineke Van Der Vleuten