SYB ACADEMY LOGO.png

    SHAPE

           YOUR

   BRAND

FULL SHAPE

 

Bij het Full Shape traject gaan we aan de slag met ALLE onderdelen van je onderneming en werken we een sterk geheel uit.

Heb je behoefte aan meer persoonlijke privé -ondersteuning en extra hulp bij het uitwerken van je visuele identiteit, website en actieplan? Dan kies je voor het Exclusive Full Shape pakket.

Werk je graag samen met anderen en zie je de meerwaarde van een sterke en hechte groep? Dan is het traject in groep een grote meerwaarde voor jou. Je kiest in dat geval voor het Premium Full Shape pakket.

8 MODULES

Geschikt voor iedereen die wil ondernemen vanuit zijn passie en zichtbaar wil worden vanuit zijn ziel.

Elke module is een onderdeel van het grotere geheel - jouw onderneming. Met dit traject bied ik jou een ‘helicopterview’ aan van waaruit jij alle overweldigende, losse onderdelen en invloeden kan plaatsen. De kracht van het traject is de verbinding tussen deze losse onderdelen. De reden waarom niet alle modules afzonderlijk aangeboden worden is omdat ik ontzettend sterk geloof in de meerwaarde van dit totaalconcept. 

Met dit traject wil ik mij toeleggen op een garantie van transformatie voor de ondernemer.

Als deelnemer zal je ontdekken dat de kracht en meerwaarde van elk afzonderlijk puzzelstukje schuilt in het groter geheel.

01.

BRANDING

FUNDAMENTEN VAN JOUW ONDERNEMING

 • Maak kennis met de interne factoren die je onderneming vormgeven. Deze vormen de bouwstenen waarop onze hele onderneming verder zal evolueren.

 • Ontdek de kern van jouw passie en hoe deze zich vertaalt naar je onderneming.

 • Maak kennis met je ideale klant of Avatar!

We starten bij het begin!

Het is het hart van je onderneming en gegroeid vanuit jouw passie

02.

MARKETING 

HEART 2 HUMAN

 • Ontdek de kracht en meerwaarde van een persoonlijke marketingstrategie volgens mijn eigen Heart 2 Human-methode.

 • Bepaal je eigen strategisch contentplan (= hoe gaan we te werk?).

 • Bepaal je eigen tactisch contentplan (= wat gaan we doen? = Actiegericht).

 • Werk je volledige marketingstrategie uit in een overzichtelijk en duidelijk Actieplan.

 • Ontdek hoe social media, content, freebies, webinars, nieuwsbrieven en andere tools een plek krijgen in het groter geheel.

Marketing is de weg die we bouwen voor onze klant. We tonen wie we zijn en wat we aanbieden, zodat ons publiek kan aanvoelen en ontdekken of ons aanbod dat is waar ze naar op zoek zijn en nood aan hebben. Dit doen we door te vertrekken vanuit onze fundamenten (heart) en vervolgens de focus te leggen op onze klant (human) .

03.

VERDIENMODELLEN EN FINANCIEEL PLAN

NEXT GEN

 • Ontdek welke verdienmodellen ideaal zijn voor jouw aanbod.

 • Leer andere manieren van ondernemen ontdekken.

 • Implementeer jouw aanbod volgens de verschillende verdienmodellen in een uniek ontwikkeld financieel plan dat jou zal begeleiden doorheen je volledige carrière. Het wordt voor jou dé werktool van je onderneming. 

Met de komst van het internet hebben we binnen onze strategie en marketing ook al gezien dat de aanpak van 'ondernemen' helemaal anders wordt. We aanvaarden als klant niet langer de vervelende 'Push'-methode maar richten ons op een menselijke 'Pull'-methode. 

Ook de manier om in contact te komen met onze ideale klant, en de manier waarop we met elkaar kunnen samenwerken is drastisch veranderd.

04.

SOCIAL MEDIA

Professioneel inzetten

 • Ontdek de essentie van social media. Lig niet langer wakker van steeds veranderende algoritmes. Waar oprechte relaties ontstaan en mensen begrijpen waarom je doet wat je doet is loyaliteit de kracht die jullie verbindt. Geen enkel algoritme kan hier tegenop!

 • Leer hoe je social media kan inzetten voor je professionele activiteit.

 • Ontdek hoe social media past binnen je marketingstrategie (Heart 2 Human).

Social media vormt dé plaats om in contact te komen met je publiek. Het geeft je de kans te communiceren en vooral,.. te luisteren! Het is bovendien de ideale plek om anderen te inspireren!

05.

SALES H2H

ADVERTEREN & WEBINARS & NIEUWSBRIEVEN

 • Ontdek hoe je kan adverteren vanuit een Heart 2 Human ingesteldheid. 

 • Leer werken met het Facebook advertentiebeheer en gebruik niet langer 'losse flodders'.

 • Ontdek de kracht van nieuwsbrieven en connecteer écht met je publiek.

 • Kom te weten hoe nieuwsbrieven passen binnen een Heart 2 Human marketing en hoe jij hiermee aan de slag kan.

 • Leer hoe jij een waardevolle Community of Challenge kan oprichten.

Ben je niet vertrouwd met sales? Of vind je het een ‘vies beestje’? Dan heb je wellicht een verkeerd beeld van wat sales precies is (of kan zijn).
Sales hoeft niet manipulerend te zijn,.. Het is een logische stap binnen de strategie voor elke onderneming.
Om op een H2H manier sales te kunnen toepassen moet je echter kennis hebben van H2H marketing. Je zal merken dat alles vanzelf in elkaar overgaat en we deze reis maken samen mét onze klant en voor onze klant. We volgen de ‘ customers journey ’ en handelen vanuit ons hart.

06.

BUSINESS BLUEPRINT

Breng alle losse onderdelen samen tot 1 krachtig geheel en maak een duidelijk en gestructureerd actieplan op voor jouw onderneming.

Weet exact te allen tijde waar jij met je onderneming staat en naartoe wil werken.

07.

BRAND IDENTITY

Logo, huisstijl en grafische vormgeving

 • Ga zélf aan de slag met het ontwerpen van je eigen Brand Identity (logo & huisstijl).

 • Leer hoe je eenvoudig zelf je social media templates maakt.

 • Ontwerp je eigen E-book en andere freebies.

De visuele identiteit van je merk zorgt voor herkenbaarheid bij je publiek. In deze module ontdek je de meerwaarde van een sterke Brand Identity in een digitale wereld. Het geeft je de kans om uit te springen in de massa!

08.

WEBSITE

Ontwerp je eigen website & blog

 • Ontwerp je eigen website geheel zelf.

 • Kom te weten welke teksten werken en hoe je eraan begint.

 • Ontwikkel je eigen SEO-strategie als onderdeel van jouw onderneming en word vindbaar op Google en andere zoekmachines.

 • Ontdek de meerwaarde van een blog als onderdeel van je marketingstrategie.

 • Leer hoe jouw website het kloppende hart vormt van jouw onderneming en onderdeel wordt van jouw marketingstrategie.

Ben je bereid zélf je website te maken, te onderhouden en in te zetten als marketingtool? Dan kies je best een intuïtief systeem dat je ook de nodige ondersteuning kan bieden bij alles wat je nodig hebt als ondernemer. In deze module doen we exact dat!

 

Wat zeggen deelnemers van het traject?

Wat ben ik blij dat ik Shari en het traject van Shape your brand Academy gevonden heb
in het ruime aanbod van cursussen voor beginnende ondernemers zoals ik!

Wat maakt het verschil?

De persoonlijke, authentieke aanpak van Shari die vanuit haar ervaring spreekt en als doelgroep zich echt specifiek richt op ondernemers die vanuit hun passie en hart willen starten!

Dankzij de combinatie van live opleidingen en online materiaal maakt zij het mogelijk om op eigen ritme het traject te doorlopen. Shari straalt een openheid en toegankelijkheid uit waardoor ik mij meteen welkom en op mijn gemak voelde.

Je wordt als ‘shaper’ echt wel uitgedaagd om out of the box te denken, om een lange termijn visie te durven plannen maar hiervoor krijg je wel de nodige tools aangereikt. Wat het extra waardevol maakt is dat Shari haar eigen ervaringen deelt,

she walks her talk! 

- Ineke Van Der Vleuten