logo officieel.png

SHAPE MY BRAND TRAJECT

FULL

 

Bij het Full traject gaan we aan de slag met ALLE onderdelen van je onderneming en werken we een sterk geheel uit.

Heb je behoefte aan meer persoonlijke privé -ondersteuning en extra hulp bij het uitwerken van je visuele identiteit, website en actieplan? Dan kies je voor het Exclusive Full.

Werk je graag samen met anderen en zie je de meerwaarde van een sterke en hechte groep? Dan is het traject in groep een grote meerwaarde voor jou. Je kiest in dat geval voor het Premium Full.

De mogelijkheden

EXCLUSIVE FULL ( 1 op 1)


Wil je graag alles leren over professioneel ondernemen, maar wil je graag de visuele aspecten uitbesteden? Dan is deze 1 op 1 voor jou de beste keuze. Voor we starten maak ik een volledige analyse van jouw sector. Ik ga samen met jou aan de slag om je gehele visuele identiteit op punt te stellen. Dat wil zeggen dat ik je niet alleen leer HOE je alles zelf kan doen, maar ik neem ook de creatieve invulling voor mijn rekening. Ik ontwerp je volledige huisstijl (logo, submark, icoon, kleuren, typografie) én ontwerp je website. Je zet mij verder in om de volledige uitwerking met jou te doorlopen, zodat jij nadien ook precies weet hoe jij je visuele identiteit inzet op verschillende kanalen en hoe jij je eigen website kan onderhouden. Daarnaast gaan we aan de slag met jouw fundamenten en je persoonlijke marketingstrategie. Ik toon je stap voor stap hoe jij je doelen behaalt en toon je welke (technische) tools voor jou het best werken. Je leert je nieuwsbrieven op te maken, social media te beheren én verbindt alle losse onderdelen aan je website. We werken op jouw tempo, maar reken op een periode tussen 4 en 6 maanden voor de uitwerking van je identiteit tot de lancering van jouw eerste marketing strategie. Het aantal 1op 1 begeleidingen per jaar is beperkt om de kwaliteit van de samenwerking te kunnen garanderen!
PREMIUM FULL (groep)


2 keer per jaar start er een kleine groep van gemotiveerde ondernemers voor het traject. De meerwaarde van een groepstraject is de ondersteuning van andere gelijkgestemden. Heb jij nood aan extra motivatie en ben jij sociaal ingesteld? Dan is dit groepstraject iets voor jou! We doorlopen samen alle modules met een combinatie van een online opleiding, 5 live dagen met leuke en praktijkgerichte oefeningen, een wekelijkse videocall (2u) in groep én 6u privé begeleiding! Je gaat zelf aan de slag met het ontwerpen van je visuele identiteit en website. We bouwen voor jou een marketingstrategie uit én je krijgt een duidelijk beeld van je aanbod en verdienmodllen. Ik begeleid jou, samen met de groep, elke stap van dit traject! Duur: 5 maanden Start: januari en september

iphone sjaal.jpg

8 MODULES

Geschikt voor iedereen die wil ondernemen met passie en zichtbaar wil worden vanuit zijn ziel.

Elke module is een onderdeel van het grotere geheel - jouw onderneming. Met dit traject bied ik jou een ‘helicopterview’ aan van waaruit jij alle overweldigende, losse onderdelen en invloeden kan plaatsen. De kracht van het traject is de verbinding tussen deze losse onderdelen. De reden waarom niet alle modules afzonderlijk aangeboden worden is omdat ik ontzettend sterk geloof in de meerwaarde van dit totaalconcept. 

Met dit traject wil ik mij toeleggen op een garantie van transformatie voor de ondernemer.

Als deelnemer zal je ontdekken dat de kracht en meerwaarde van elk afzonderlijk puzzelstukje schuilt in het groter geheel.

01.

BRANDING

FUNDAMENTEN VAN JOUW ONDERNEMING

We starten bij het begin!

Het is het hart van je onderneming en gegroeid vanuit jouw passie

 • Maak kennis met de interne factoren die je onderneming vormgeven. Deze vormen de bouwstenen waarop onze hele onderneming verder zal evolueren.

 • Ontdek de kern van jouw passie en hoe deze zich vertaalt naar je onderneming.

 • Maak kennis met je ideale klant of Avatar!

 • Werk je mission statement duidelijk uit en bepaal je doelen.

02.

VERDIENMODELLEN EN FINANCIEEL PLAN

NEXT GEN

Met de komst van het internet zien we dat de aanpak van 'ondernemen' helemaal anders wordt. We aanvaarden als klant niet langer de vervelende 'Push'-methode maar richten ons op een menselijke 'Pull'-methode. 

Ook de manier om in contact te komen met onze ideale klant, en de manier waarop we met elkaar kunnen samenwerken is drastisch veranderd.

 • Leer andere manieren van ondernemen ontdekken, aangepast aan jouw persoonlijke voorkeuren en de behoefte van je klant (= Impact & transformatie).

 • Werk je aanbod slim uit volgens een horizontale structuur en  leg de verbinding tussen je diensten/producten.

 • Ontdek welke verdienmodellen ideaal zijn voor jouw aanbod.

 • Implementeer jouw aanbod volgens de verschillende verdienmodellen in een uniek ontwikkeld financieel plan dat jou zal begeleiden doorheen je volledige carrière. Het wordt voor jou dé werktool van je onderneming. 

03.

MARKETING 

HEART 2 HUMAN

Marketing is de weg die we bouwen voor onze klant. We tonen wie we zijn en wat we aanbieden, zodat ons publiek kan aanvoelen en ontdekken of ons aanbod dat is waar ze naar op zoek zijn. Dit doen we door te vertrekken vanuit onze fundamenten (heart) en vervolgens de focus te leggen op onze klant (human) .

 • Ontdek de kracht en meerwaarde van een persoonlijke marketingstrategie volgens mijn eigen Heart 2 Human-methode.

 • Bepaal je eigen strategisch contentplan (= hoe gaan we te werk?).

 • Bepaal je eigen tactisch contentplan (= wat gaan we doen? = Actiegericht).

 • Werk je volledige marketingstrategie uit in een overzichtelijk en duidelijk Actieplan.

 • Ontdek hoe social media, content, freebies, webinars, nieuwsbrieven en andere tools een plek krijgen in het groter geheel.

04.

SOCIAL MEDIA

Professioneel inzetten

Social media vormt dé plaats om in contact te komen met je publiek. Het geeft je de kans te communiceren en vooral,.. te luisteren! Het is bovendien de ideale plek om anderen te inspireren!

 • Ontdek de essentie van social media. Lig niet langer wakker van steeds veranderende algoritmes. Waar oprechte relaties ontstaan en mensen begrijpen waarom je doet wat je doet is loyaliteit de kracht die jullie verbindt.

 • Leer hoe je social media kan inzetten voor je professionele activiteit.

 • Ontdek hoe social media past binnen je marketingstrategie (Heart 2 Human).

05.

SALES H2H

Automatisaties | Advertenties | Webinars & Challenge

Ben je niet vertrouwd met sales? Of vind je het een ‘vies beestje’? Dan heb je wellicht een verkeerd beeld van wat sales precies is (of kan zijn).
Sales hoeft niet manipulerend te zijn,.. Het is een logische stap binnen de strategie voor elke onderneming.
Om op een H2H manier sales te kunnen toepassen moet je echter kennis hebben van H2H marketing. Je zal merken dat alles vanzelf in elkaar overgaat en we deze reis maken samen mét onze klant en voor onze klant. We volgen hierbij de ‘ customers journey ’ en handelen vanuit ons hart.

 • Ontdek hoe je kan adverteren vanuit een Heart 2 Human ingesteldheid. 

 • Leer werken met het Facebook advertentiebeheer en gebruik niet langer 'losse flodders'.

 • Ontdek de kracht van Emailmarketing en connecteer écht met je publiek.

 • Kom te weten hoe een challenge, webinar of event past binnen een Heart 2 Human marketing en hoe jij hiermee aan de slag kan.

 • Leer hoe jij een waardevolle Community kan oprichten.

06.

BUSINESS BLUEPRINT

Actieplan op maat

In deze module brengen we alle losse onderdelen samen en maken we een duidelijk en gestructureerd Actieplan op. 

Doorloop samen met mij ALLE stappen binnen je marketing -en salesstrategie en ontdek de ware kracht van verbinding.

07.

BRAND IDENTITY

Logo, huisstijl en grafische vormgeving

De visuele identiteit van je merk zorgt voor herkenbaarheid bij je publiek. In deze module ontdek je de meerwaarde van een sterke Brand Identity in een digitale wereld. Het geeft je de kans om uit te springen in de massa!

 • Ga zélf aan de slag met het ontwerpen van je eigen Brand Identity (logo & huisstijl).

 • Leer hoe je eenvoudig zelf je social media templates maakt.

 • Ontwerp je eigen E-book en andere freebies.

08.

WEBSITE en SEO

Ontwerp je eigen website & blog

Ben je bereid zélf je website te maken, te onderhouden en in te zetten als marketingtool? Dan kies je best een intuïtief systeem dat je ook de nodige ondersteuning kan bieden bij alles wat je nodig hebt als ondernemer. In deze module doen we exact dat!

 • Ontwerp je eigen website geheel zelf.

 • Kom te weten welke teksten werken en hoe je eraan begint.

 • Ontwikkel je eigen SEO-strategie als onderdeel van jouw onderneming en word vindbaar op Google en andere zoekmachines.

 • Ontdek de meerwaarde van een blog als onderdeel van je marketingstrategie.

 • Leer hoe jouw website het kloppende hart vormt van jouw onderneming en onderdeel wordt van jouw marketingstrategie.

 

Wat zeggen deelnemers van het traject?

Wat ben ik blij dat ik Shari en het traject van Shape your brand Academy gevonden heb
in het ruime aanbod van cursussen voor beginnende ondernemers zoals ik!

Wat maakt het verschil?

De persoonlijke, authentieke aanpak van Shari die vanuit haar ervaring spreekt en als doelgroep zich echt specifiek richt op ondernemers die vanuit hun passie en hart willen starten!

Dankzij de combinatie van live opleidingen en online materiaal maakt zij het mogelijk om op eigen ritme het traject te doorlopen. Shari straalt een openheid en toegankelijkheid uit waardoor ik mij meteen welkom en op mijn gemak voelde.

Je wordt als ‘shaper’ echt wel uitgedaagd om out of the box te denken, om een lange termijn visie te durven plannen maar hiervoor krijg je wel de nodige tools aangereikt. Wat het extra waardevol maakt is dat Shari haar eigen ervaringen deelt,

she walks her talk! 

- Ineke Van Der Vleuten