Wat leuk dat je Shape my brand hebt gevonden! Dat betekent vast dat jij op zoek bent naar iemand die jou kan helpen bij het uitwerken en vormgeven van je onderneming. Je wil niet zomaar een hardcore business creëren. Je wil een succesvolle onderneming oprichten vanuit je passie en missie. Vanuit je hart!

Ik weet EXACT hoe dat voelt!

Het zou dan ook een hele grote eer zijn om samen met jou, voor jou, die passie een vorm te geven. Iets waar je oprecht trots op bent. 

Want dat is wat ik telkens wil bereiken. Keer op keer... voor elke klant die aanklopt.

Nice to meet you!

Let's start with WHY!

Waarom ik doe wat ik nu doe? 

Na een persoonlijke 'bumpy road' was het voor mij duidelijk dat ik mijn droom moest omzetten naar realiteit. Ondernemen is voor mij die ultieme vorm van zelfontplooiing en dus werd dit mijn eerste missie.

Mijn passie ligt bij het ontwikkelen van opleidingen en het uitwerken van totaalprojecten. In combinatie met mijn creatieve geest en grafische kennis werd dit de basis van mijn visie voor Shape my brand.

Als grafisch ontwerper en webdesigner voor ondernemers, merkte ik al snel dat er heel wat andere ondernemers zoekende waren naar het 'totaalplaatje'. Iemand die hen kan begeleiden met alle technische tools in een overweldigende digitale wereld. Allemaal hadden ze nood aan een marketingstrategie in 'mensentaal' en concreet, uitvoerbare stappen om hun missie ook vorm te geven. En daar vond ik mijn kracht. 

over Shari Peeters

Ben ik jouw succesverhaal? Is mijn aanbod jouw ultieme investering? Helemaal niet!

Ik wil jou aantonen dat het succes al in jou zit, dat jij alle capaciteiten en mogelijkheden reeds bezit. Ik geef jou de nodige kennis en tools om deze opportuniteit vast te grijpen en om te zetten naar concrete stappen. Niet door in te spelen op angst of de moeilijkheidsgraad. Wél door je te tonen dat dit voor jou ook werkt!

Mijn doel is om jou alle nodige kennis en tools aan te reiken om van jouw onderneming een succes te maken. 

Shape my brand brengt jouw passie in je merk, met een bijbehorend karakter en stijl... om trots op te zijn!

Leuk om te weten,..

Must
read
Bier
of 
wiskey?
Ochtend
of 
avond?
Guilty
Pleasure?
Fun Fact:
Helaas, verslaafd
aan
kinder-
chocolade!
Fun Fact:
Op mijn 15e kon je me al eens tegenkomen op 'metalmeetings'.
En nu nog, weet ik een zo'n hard metalnummer wel te waarderen!
Personal branding
  • Facebook Shape my brand
  • Instagram Shape my brand
  • Gray LinkedIn Icon
  • YouTube