Shape

   your 

   brand

   ACADEMY

Shape your brand Academy is een onderdeel van Shape my brand waarbij we samen aan de slag gaan met het uitwerken van jouw merk.

De Academy werd opgericht voor (startende) ondernemers die graag de nodige kennis hebben om hun eigen onderneming te leiden en vorm te geven. 

Het biedt een oplossing voor ondernemers die de focus leggen op de kwaliteit van de beleving of transformatie die hun aanbod teweeg brengt bij de klant en nog hulp nodig hebben bij de praktische en technische kennis van het uitwerken van een succesvolle onderneming. 

De rode draad is het ondernemen vanuit het hart, met respect voor en vertrouwen in je klant en het uitwerken van een succesvolle onderneming. Deze Heart 2 Human-methode werd ontwikkeld door Shape my brand.

De opleidingen onderscheiden zich door de intense samenwerking en het concreet uitwerken van elk aspect binnen je onderneming. Je leert niet enkel de theorie of de praktijk. Je leert het toepassen op je eigen onderneming, je leert ermee omgaan, je leert het te (be)leven. 

Mijn doel met deze Academy is om jou als ondernemer de nodige kennis en ondersteuning te bieden, zodat jij  vol (zelf)vertrouwen kan ondernemen. 

Deelnemers zijn ondernemers die starten vanuit een passie voor het vak en passie voor het ondernemen. Ik leer jou niet hoe je zo snel mogelijk veel geld verdient. Ik leer jou niet hoe je zo snel mogelijk veel klanten hebt. Geen 'Quick wins' of 'Easy fixes'.

Wat leer ik jou dan wel?

  • Het inzicht in de waarde van een lange termijn visie

  • Hoe je oprechte relaties bouwt met klanten

  • Je de waarde van jouw meerwaarde laten ontdekken

  • Je leren om te denken en te handelen als ondernemer

  • De kennis om te leren werken met alle nodige (technische) tools en hoe deze werken binnen je eigen strategie

Naast de juiste 'ondernemers-mindset' bied ik jou een heel heldere visie op marketingstrategieën. Ik toon je wat belangrijk is om je bedrijf succesvol te maken. 

Ik leer jou dat je inkomsten het gevolg zijn van de waarde die jij biedt en hoe jij intuïtief kan bijsturen om jouw gewenste inkomsten te kunnen genereren.

Laat je begeleiden binnen het professionele aspect, zodat jij ten volle kan gaan voor je passie. Zorg ervoor dat je onderneming deze passie versterkt en niet overschaduwt.

Liefs,
            Shari

Shape your brand Academy bestaat uit verschillende onderdelen voor zowel startende ondernemers als voor ondernemers die reeds enkele jaren bezig zijn.

Aanbod

Shape your brand TRAJECT

Voor de starter of ondernemer die ALLES nog wil uitwerken heb ik een volledig traject samengesteld. 

Je bent klaar om te gaan voor je passie? 

Dan kan het oprichten van een onderneming best overweldigend zijn. 

In dit traject toon ik je alles wat je nodig hebt om te starten. 

Ja echt,.. ALLES! 

Volg het traject in groep of privé.

Shape your BRAND IDENTITY

Ontwerp je eigen professionele huisstijl mét logo, kleurenpallet en typografie.

Verwerk je nieuwe huisstijl meteen in eigen social media templates en een e-book dat perfect bij jouw merk aansluit.

Leer hoe jij altijd en overal herkenbaar wordt voor je publiek.

Een korte opleiding met privé begeleiding leert jou alles wat je nodig hebt om een visueel sterke identiteit te creëeren.

Ineke Van Der Vleuten

Je wordt als ‘shaper’ echt wel uitgedaagd om out of the box te denken.

Wat het extra waardevol maakt is dat Shari haar eigen ervaringen deelt,

she walks her talk! 

Noemie Weytens

Haar ongelooflijke waardevolle kennis en eigenheid is gegoten in zoveel leerrijks waarmee we heel diep duiken in het ondernemerschap.

Diep door de modder om er als herrezen uit te komen.

Ilse Makelberge

Jij bent een inspirator. 
Ook jouw expertise is blijven hangen: je ‘weet’ niet alleen waarover je praat, je voelt het ook.