LBD_14_59_edited_edited_edited-compresso

TRAJECT

SHAPE MY BRAND

Wil je graag van je passie je beroep maken? Kies je om voluit te starten als ondernemer, maar ontbreekt het jou nog aan de nodige kennis? Ben je al een tijdje ondernemer, maar loopt het niet zoals verwacht?

Ondernemen is een functie op zich. Je bent goed in je vak maar een bedrijf oprichten is vaak nog nieuw.

 

Dit traject is voor iedereen die zelf aan de slag wil gaan met zijn eigen merk en succesvol wil ondernemen.

Ik stap mee in je verhaal en toon je alles wat je moet weten om zichtbaar te worden en je marketingstrategie op orde te krijgen. Dit doen we met een duidelijke en gestructureerd traject waarin ik jou volledig begeleid en we samen, stap-voor-stap van je passie je beroep maken.

Eén traject dat alles omvat wat je nodig hebt om te starten! 

 

Wat zeggen deelnemers van het traject?

Wat ben ik blij dat ik Shari en het traject van Shape your brand Academy gevonden heb
in het ruime aanbod van cursussen voor beginnende ondernemers zoals ik!

Wat maakt het verschil?

De persoonlijke, authentieke aanpak van Shari die vanuit haar ervaring spreekt en als doelgroep zich echt specifiek richt op ondernemers die vanuit hun passie en hart willen starten!

Dankzij de combinatie van live opleidingen en online materiaal maakt zij het mogelijk om op eigen ritme het traject te doorlopen. Shari straalt een openheid en toegankelijkheid uit waardoor ik mij meteen welkom en op mijn gemak voelde.

Je wordt als ‘shaper’ echt wel uitgedaagd om out of the box te denken, om een lange termijn visie te durven plannen maar hiervoor krijg je wel de nodige tools aangereikt. Wat het extra waardevol maakt is dat Shari haar eigen ervaringen deelt,

she walks her talk! 

- Ineke Van Der Vleuten