Branding en visuele identiteit

SHAPE MY BRAND

02.

Your brand is defined by those who experience it.

Shape my Brand identity

Het uitwerken van een Brand identity voor een onderneming is meer dan een huisstijl creëren of logo ontwerpen voor een professionele activiteit. 

 

We geven je onderneming een merk, een volledige look. Je visuele identiteit of 'Brand identity' zorgt voor die herkenbaarheid en professionele uitstraling. We laten jou als ondernemer stralen en geven je onderneming de identiteit die het verdient.

Kies de formule die bij jou past:

  • DIY: je ontwerpt je eigen professionele branding aan de hand van een online opleiding. Dit kan in combinatie met extra persoonlijke begeleiding of de uitwerking van je logo in Illustrator.

  • Doe het voor mij: ik ontwerp je logo's en volledige huisstijl. Je ontvangt de online training zodat je precies weet hoe je later je huisstijl kan inzetten voor je (online) zichtbaarheid en bij het vormgeven van tal van grafische ontwerpen.

01.

Shape my website & SEO

In een digitale wereld is het belangrijk om een visueel sterke website te hebben die jouw ideale klant aanspreekt. 

Als eerste contactpunt voor klanten is het niet alleen nodig om visueel sterk te zijn, maar moet je beschikken over een logische opbouw en een sterk verhaal. 

 

Ook het technische deel 'achter de schermen' zorgt voor de kwaliteit van jouw website. 

Je website is namelijk één van de belangrijkste schakels in je marketingstrategie en vormt het kloppende hart van je onderneming. Ik toon jou de kracht van de verbinding tussen alle losse onderdelen en geef je de nodige technische en praktische kennis om hiermee aan de slag te gaan.

Kies de formule die bij jou past:

  • Online opleiding Je doet het zelf aan de hand van een online training. Dit kan in combinatie met extra online begeleiding

  • Met of zonder begeleiding

Keep It Stupid Simple

02.

Personal branding
  • Facebook Shape my brand
  • Instagram Shape my brand
  • Gray LinkedIn Icon
  • YouTube